JAKT concerts!

Jens Andreas Kleiven Trio are playing an exciting gig at the legendary Herr Nilsen venue in downtown Oslo city Tuesday 12. November 2019 at 8PM.

Secure your tickets now (https://herrnilsen.ticketco.events/no/nb/m/e/jens_andreas_kleiven_trio__jakt/te11S5PSLw) and meet up in good time to secure a seat.

The evening will feature the release of the EP “Live at Abildsø” recorded live before summer 2019 in concurrence with the release of the debut “Skitt jakt” album.

As a warm up, Jens Andreas Kleiven and his trio, will play a livingroom concert in Rømskog 22. August 2019. The link for this is https://www.facebook.com/events/708388562947494/?ti=ia

“Jens Andreas Kleiven Trio – JAKT består av tre musikere som spiller akkustisk jazz som kiler i øra og banker i blod.Med forbilder som Bill Evans, Oscar Peterson, Chick Corea, Keith Jarrett og Brad Mehldau er det en del ærefrykt for fremføring av jazzmaterialet sitt når Kleiven og hans trio spiller. 

Det er improvisert og lekent kombinert med utarrangerte alvorlige deler. Det går i dur og moll, fort og sakte, mye og lite, høyt og lavt, sterkt og stille. Det er musikk som er glad i den tydelige og tidvis naive melodiske linjen. Navnet JAKT er art by accident i og med at Jens Andreas Kleiven Trio initialene ville det sånn. Det som er sikkert er at Kleiven kommer fra ei bygd hvor jakta står usannsynlig sterkt. Oktober er den hellige elgjaktsmåneden sier han, og man våger ikke invitere til bryllup, bursdagsfest, eller annet som kan gjøre det vanskelig for jakta. Kleiven sier at han derimot aldri har deltatt og har derfor tatt opp jakta på denne måten, og spilt inn musikken i oktober måned i fjor for å markere den hellige oktobermåneden på annet vis da han slapp sin første jazzutgivelse på Very Happy Records Jazz i år. 

Denne kvelden slippes den nye EPen “Live at Abildsø” digitalt og jaktlaget er på plass med Jens Andreas Kleiven på piano, Martin Ulltang på ståbass og Runar Netland på slagverk.

#veryhappyrecordsjazz #jensandreaskleiventrio #jakt #herrnilsen #concert

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.